Your Cart

Онлайн магазин за дамски чанти

Онлайн магазин за дамски чанти
Онлайн магазин за дамски чанти
Онлайн магазин за дамски чанти
Онлайн магазин за дамски чанти
Онлайн магазин за дамски чанти
Онлайн магазин за дамски чанти
  • Платформа: OpenCart
  • Домейн: loretta.bg
  • Година на изработка: 2020
0.00 лв.
Сума без ДДС: 0.00 лв.

Повече за проекта

Цялостен редизайн на действащ бизнес и промяна на структурата, SEO Оптимизация и маркетинг.

LORETTA е български бранд, специализиран в производство и търговия на кожени изделия. Марката предлага основно авторски модели дамски чанти и аксесоари от естествена и еко кожа. Магазините на бранда са представени локално главно по нашето Черноморие, но вече могат да радват и онлайн клиентите си.

Дизайн

Желанието на екипа на Лоретта беше да представим продуктите им онлайн чрез модерен и функционален дизайн, изграден на база акцентните и разпознаваеми цветове на бранда.

Структура

Преразгледахме и създадохме нова категорийна структура, с водещ мотив по-доброто органично позициониране на онлайн магазина в Google. С тях и с новосъздадените филтри, успяхме да постигнем по-добра навигация за потребителите. Добавихме поле за бързо търсене на продукти с предсказка при изписване на думата.

Маркетинг

Разработихме нова маркетингова стратегия с фокус в първа стъпка - разширяване на аудиторията от клиенти и втора стъпка (в процес) – създаване на лоялни групи от клиенти, които да получават стимули за покупка.

Технически характерстики

Създадохме удобна администрация според нуждите на бизнеса. Автоматизирани процеси при качване на нови продукти, които улесняват екипа. Автоматично изчисляване на сума за доставка на база договорни отношения с куриер. Автоматично известяване чрез и-мейл до клиента, съдържащ номер на товарителница и проследяващ линк. Удобна и бърза страница на поръчка в няколко стъпки. Опция за избор на офис на куриер от падащо меню.

Този уеб сайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобряваме вашето удобство в сайта.