Отзиви от клиенти

Александър Щерев

Собственик на shop.adminbg.net
Преди 3 години търсихме партньор с когото да да работим. След доста срещи с най-различни web developer-и се срещнахме с г-н Алдев. Срещата беше кратка, но достатъчна за да остане нашия екип с много добри впечатление от него. След седмица му възложихме първия проект, с който да разберем как се справя. Той изпълни проекта няколко дни преди крайния срок. Справи се чудесно със всяка една от задачите, които му бяха възложени. Консултираше ни през цялото време и ни даде съвети и насоки, които допринесоха за по-доброто изпълнение на проекта. Останахме много доволни. От тогава работим непрекъснато с него. Най-после намерихме един изключително коректен и лоялен колега в сферата, с когото е удоволствие да се работи.

Мария Райкова

PR Маркетинг Мениджър - theredgym.bg
Работата със Сашо беше изключително удоволствие не само поради неговия голям професионализъм и верен усет как трябва да се случват нещата, но и защото винаги беше на разположение при възникнали проблеми. Той не просто работи по даден проект, а се стреми да бъде перфектен. Освен това, за изключително щастие, е лишен от така типичната за нашата географска ширина реплика „това няма как да се случи“, а просто търси начинът да случи конкретното нещо.

Емил Русчев

Собственик на wowgadgets.shop
Преди известно време търсих читав човек да ми направи сайт. Минах през доста хора, които все отлагаха , объркваха ме и ме подвеждаха, докато накрая не срещнах Сашо. С него като че ли се разбрахме от пръв поглед без гласно. Той е много точен, коректен, бърз и многопрофилиран в областа си, а и в други. В днешно време е важно да разбираш от няколко неща ,а не само от нещата в областта си. Препоръчвам го с две ръце!

Грета Маркова

Собственик на lifecycle.bg
Отворен за професионални предизвикателства, точен, задълбочен в познанията си, с Алекс се работи леко и приятно. За мен е удоволствие!

Радина Христова

Управител в georgizogravski.com
Благодарим на Aldev Digital Agency за професионализма с който създадоха и поддържат нашият сайт! Благодарим им и за точността и бързината с която успяват да отговорят на нашите искания. Винаги коректни и приятелски в отношеняиата си, търсещи да направят най-доброто за клиента си.

Мила Николова

Управител на kibela.bg
Нашия сайт Кибела е само на две години и разбира се стремим към постоянно развитие и подобрение. Запознахме се с Александър Алдев по повод на желанието ни да променим дизайна на сайта и неговите функционалности, бяхме малко притеснени защото опита ни до момента показваше, че много хора се рекламират като професионалисти в бранша но реално не предлагат нито високо качество нито добра цена. За наше щастие и изненада Александър ни впечатли с точност и ясна концепция. Още в началото на проекта имахме срокове, очаквания и ориентировъчна цена. Още по-важното за нас беше, че те бяха спазени напълно. Резултатите не закъсняха, нашите потребители много по-лесно се ориентираха в различните гами продукти, естествено това доведе до по-високи продажби и повече доволни клиенти. Позволихме си да сме подробни в нашия отзив, защото за нас по-важно от самия отзив е причината за него. С благодарности към Александър Алдев!

Кристина Донева

Управител на maisonkaia.com
Изключително сме благодарни на Александър за изработването на нашия сайт. Въпреки забавянето от наша страна, той прояви изключително търпение и създаде сайта така, както си го представяхме. Човек с големи познания в областта си и качествено изпълнение на поетите ангажименти.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram