#Другите за нас

Симона Бенчева

Собственик на bluechemgroup-bg.com
Благодаря за професионализма и търпението на Александър и неговия екип ! Изклчителни професионалисти! Във всеки един момент ме държаха в течение какво се случва по сайта и какво още остава да се направи, отговаряха на всичките ми запитвания директно и много честно. Бих казала, че все по - рядко срящам толкова точни хора относно и финансовата част на изграждането на един сайт - всичко беше прозрачно и бюджетът ми не беше надвишен с 1 стотинка, разбира се имахме уговорката преди това, ако искам нещо което не влиза в цената да ми кажат и те ми казваха всеки път ! Благодаря отново за професионализма и точността!

Александър Щерев

Собственик на shop.adminbg.net
Преди 3 години търсихме партньор с когото да да работим. След доста срещи с най-различни web developer-и се срещнахме с г-н Алдев. Срещата беше кратка, но достатъчна за да остане нашия екип с много добри впечатление от неговата агенция. След седмица му възложихме първия проект, с който да разберем как се справят. Те изпълниха проекта няколко дни преди крайния срок. Справиха се чудесно със всяка една от задачите, които им бяхме възложили. Консултираха ни през цялото време и ни дадоха съвети и насоки, които допринесоха за по-доброто изпълнение на проекта. Останахме много доволни. От тогава работим непрекъснато с тях. Най-после намерихме един изключително коректен и лоялен партньор в сферата, с когото е удоволствие да се работи.

Мария Райкова

PR Маркетинг Мениджър - theredgym.bg
Работата със Александър и неговия екип беше изключително удоволствие не само поради техният голям професионализъм и верен усет как трябва да се случват нещата, но и защото винаги бяха на разположение при възникнали проблеми. Те не просто работят по даден проект, а се стремят да бъде перфектен. Освен това, за изключително щастие, са лишени от така типичната за нашата географска ширина реплика „това няма как да се случи“, а просто търсят начинът да се случи конкретната задача.

Емил Русчев

Собственик на wowgadgets.shop
Преди известно време търсих читав екип да ми направи сайт. Минах през доста хора, които все отлагаха , объркваха ме и ме подвеждаха, докато накрая не срещнах с Александър. С него като че ли се разбрахме от пръв поглед без гласно. Той е много точен, коректен, бърз и многопрофилиран в областа си, а и в други. В днешно време е важно да разбираш от няколко неща ,а не само от нещата в областта си. Препоръчвам го с две ръце!

Грета Маркова

Собственик на lifecycle.bg
Отворен за професионални предизвикателства, точен, задълбочен в познанията си, с Алекс и неговия екип се работи леко и приятно. За мен е удоволствие!

Радина Христова

Управител в georgizogravski.com
Благодарим на Дигитална агенция ALDEV за професионализма с койтото създадоха и поддържат нашият сайт! Благодарим им и за точността и бързината с която успяват да отговорят на нашите искания. Винаги коректни и приятелски в отношеняиата си, търсещи да направят най-доброто за клиента си.

Мила Николова

Управител на kibela.bg
Нашия сайт Кибела е само на две години и разбира се стремим към постоянно развитие и подобрение. Запознахме се с Александър Алдев по повод на желанието ни да променим дизайна на сайта и неговите функционалности, бяхме малко притеснени защото опита ни до момента показваше, че много хора се рекламират като професионалисти в бранша но реално не предлагат нито високо качество нито добра цена. За наше щастие и изненада Александър ни впечатли с точност и ясна концепция. Още в началото на проекта имахме срокове, очаквания и ориентировъчна цена. Още по-важното за нас беше, че те бяха спазени напълно. Резултатите не закъсняха, нашите потребители много по-лесно се ориентираха в различните гами продукти, естествено това доведе до по-високи продажби и повече доволни клиенти. Позволихме си да сме подробни в нашия отзив, защото за нас по-важно от самия отзив е причината за него. С благодарности към Александър Алдев!

Кристина Донева

Управител на maisonkaia.com
Изключително сме благодарни на Александър и екипа му за изработването на нашия сайт. Въпреки забавянето от наша страна, той прояви изключително търпение и създаде сайта така, както си го представяхме. Човек с големи познания в областта си и качествено изпълнение на поетите ангажименти.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram